Verdachten inbraak negen minuten na alarm aangehouden

BEUNINGEN - Een 51-jarige man uit Beuningen en een 19-jarige man uit Nijmegen zijn in de nacht van maandag op dinsdag door de politie aangehouden op verdenking van een inbraak in Beuningen. De bewoner van een huis aan de Wolfbossingel zette de politie op hun spoor. Het tweetal bleek een laptop van de man in hun auto te hebben liggen.

De bewoner werd volgens de politie vannacht wakker toen hij een knal hoorde. Toen hij op onderzoek uitging, zag hij dat er was ingebroken en dat er een laptop weg was.

Hij belde de politie, die korte tijd later arriveerde. De agenten zagen in de omgeving een verdachte auto. Ze controleerden het voertuig, waarbij ze de laptop vonden. Het tweetal werd volgens de politie negen minuten na het telefoontje van het slachtoffer aangehouden op verdenking van de diefstal.  

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal