Volledig scherm
De gemeente Druten is blij dat Liander van het weinig fraai ogende gebouwtje een woonhuis wil maken. © DG

Verloederd bedrijfspandje Druten mag woonhuis worden

DRUTEN - Het gebouwtje waar caravanbedrijf E10 in Druten nu in zit, wordt verbouwd en opgeknapt. De gemeente Druten stemt in met het verzoek om het pand een woon-werkbestemming te geven.

Het gebouwtje op de hoek van de De Ruijterstraat/Piet Heinstraat is nu nog in handen van elektriciteitsbedrijf Liander. In een ver verleden was het in gebruik als opslag, later werd het verhuurd aan caravanbedrijf E10. Nu wil Liander van pand en perceel af en heeft daarom gevraagd om een nieuwe bestemming.

Verloederd

Het Drutense college van B en W geeft daar graag permissie voor, omdat het nu een wat verloederd ogend gedeelte in de oosthoek van Druten is. Verwacht wordt dat het omtoveren tot woonhuis een verfraaiing oplevert. 

Het is overigens onduidelijk of E10 de koper is en er blijft zitten of dat de caravanondernemer verkast. De eigenaar wil daar geen uitsluitsel over geven. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal