Eerder kwamen het bestuur van De Maasveren en de stakende veermannen, op de veerpont van Appeltern-Megen, ook al niet nader tot elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerder kwamen het bestuur van De Maasveren en de stakende veermannen, op de veerpont van Appeltern-Megen, ook al niet nader tot elkaar. © Eveline van Elk

Vredesberaad Maasveren en vakbond finaal mislukt; geduld bewoners Maasdorpen is op

MAASDORPEN/OSS - Wie met de auto de pont wil pakken naar Brabant, moet voorlopig blijven omrijden. Een ultieme poging om een einde te maken aan de staking van veermannen bij Stichting de Maasveren is maandagmiddag op een mislukking uitgelopen. Bemiddeling van wethouder René Cruijsen van West Maas en Waal en zijn Osse evenknie mocht niet baten.

4 reacties

 • Patricia Erp

  4 maanden geleden
  Wij wonen in West Maas en Waal en hebben de economie in Oss en omstreken al jaren flink gesponsord. Een nieuwe bril, een computer, een terrasje of een etentje. Klopt het dat de bijdrage van de gemeente Oss en de provincie Brabant aan de pontveren fors achterblijft?
 • marieke Witzel

  4 maanden geleden
  @Jan Janssen, net als veel inwoners van de maasdorpen baalt ook FD Maasdorpen van het conflict tussen de veermannen en het bestuur van Stichting de Maasveren. Vorige week zijn wij in gesprek gegaan met de veermannen. Wij zijn geen partij in deze situatie, maar wij vinden de pontjes wel onmisbaar. We hadden hoop dat de bemiddeling van wethouder Cruijsen namens West Maas en Waal iets meer gebracht zou hebben. Hij houdt nauw contact met ons en we ondersteunen hem waar we kunnen.
 • Jan Janssen

  4 maanden geleden
  Waarom horen wij, inwoners van de maasdorpen, niks van FD Maasdorpen??
 • Colijn van Aanris

  4 maanden geleden
  Tijd voor een brug. Eindelijk. Pontjes voor doorgaand verkeer zijn niet meer van deze tijd.

Maas en Waal