Wat doet de minister van Defensie in Wijchen?

videoWIJCHEN - Minister van Defensie Ank Bijleveld was deze maandag op bezoek in Wijchen. Ze was er echter niet om het mobilisatiecomplex te heropenen, of om de vluchtroutes van vliegbasis Volkel om te leggen.

4 reacties

 • Rechtdoorzee

  5 jaar geleden
  Als je Bea een goede gedeputeerde vind dan kun je vast wel een lijstje maken met alles wat ze bereikt heeft in haar huidige functie. Ben benieuwd. Is ze trouwens ook bezig om die 4 miljard verdiensten van de Nuon verkoop terug te sluizen naar de bevolking? Of houden zie die achter de hand voor leuke dingen?
 • Dienstbaar Samenleving

  5 jaar geleden
  Ank en Bea Schouten.Beide Wijchense vrouwen om trots op te zijn. Gemiste kans van de Wijchense CDA zelf om Bea Schouten voor de Wijchense politiek te behouden. Zagen haar niet zitten als lijsttrekker en wethouder. Nu gedeputeerde on Gelderland. En een goede ook! Advies voor de Wijchense CDA. Pronk niet met andermans veren. Waar staan jullie zelf? Wat na deze niet constructieve oppositie? Met hulp van een CDA minister terug op het pluche? Mag hopen van niet! 
 • Sverre Gaffelbaard

  5 jaar geleden
  Inmenging van andere politieke kleuren....Immers het was een 'besloten' feestje. Het viel nog mee dat er geen legertank voor de deur stond om andersdenkenden op afstand te houden.....
 • bartmo

  5 jaar geleden
  Knap staaltje verdedigen. Alleen waartegen?