Sijmen Versluijs, hier op een archieffoto uit 2013 bij afvalverwerker ARN.
Volledig scherm
PREMIUM
Sijmen Versluijs, hier op een archieffoto uit 2013 bij afvalverwerker ARN. © Eveline van Elk

Wethouder herkent zich niet in beeld gebrekkige controle op bedrijven Nijmegen-West en Weurt

BEUNINGEN - Wethouder Sijmen Versluijs van Beuningen herkent niet het beeld van een Omgevingsdienst (ODRN) die zijn zaakjes niet op orde zou hebben. Versluijs is namens Beuningen lid van het Algemeen Bestuur van de ODRN. ,,Alle controles zijn nu gedaan.”

7 reacties

 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  Ook in de landelijke pers verscheen onlangs nog een artikel over de tekortschietende uitvoering van taken door omgevingsdiensten, dus de ODRN is geen uitzondering hierop. Het gaat dan om zowel tekortschieten in de kwaliteit van controle doordat medewerkers onvoldoende gespecialiseerd zijn, het tekort aan medewerkers zelf bij de diensten en de falende verslaglegging richting gemeentes en gemeenteraden. Het feit dat de bedrijven zelf NIET klagen vind ik in deze situatie dan ook veelzeggend!
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  De overheid en controle? Iets met de slager keurt zijn eigen vlees. Nee, de overheid is in het geheel totaal niet te vertrouwen op velerlei gebieden. Winst, banken, geld, aandeelhouders, sjoemelaars… die hebben bij het overheid het vertrouwen gekocht ja. De burger heeft het overal voor het nakijken.
 • Francis Wally

  1 jaar geleden
  Als een ambtenaar zich niet herkend in een beeld, dan is later toch nog wel eens, O, ja klopt.
 • Michel V Mourik

  1 jaar geleden
  Die vuilverbrander staat midden in een woongebied maar wat komt er uit de schoorsteen? En hoe is het met het hoge aantal kanker gevallen in dit gebied? De burger hoort er niks over
 • Peter van Amerongen

  1 jaar geleden
  Er is geen controle: maar day mag je over je eigen organisatie natuurlijk niet zeggen. Ook de lokale politiek gedraagt zich al als politiek Den Haag. liegen en bedriegen. En Piet de Klein heeft zich nog nooit druk gemaakt over Weurt. Een bijna dagelijkse update? Ik geloof er niets van. Het is weer gewoon pappen en nathouden.