Wijchense lijsttrekkers in debat in 't Mozaïek.
Volledig scherm
Wijchense lijsttrekkers in debat in 't Mozaïek. © Flip Franssen

Wietwinkel kan het vergeten in Wijchen

WIJCHEN - Wie de komende vier jaar een coffeeshop wil beginnen in Wijchen, kan dat voor de komende vier jaar uit zijn hoofd zetten. De Wijchense kiezer moet volgende week bij de raadsverkiezingen een wel heel grote stunt uithalen, wil het softdrugsbeleid in de gemeente veranderen.

10 reacties

 • Rechtdoorzee

  4 jaar geleden
  Op alle mogelijke manieren wordt er geprobeerd om jongeren van het roken af te houden. Vreemd is het dan te moeten lezen dat de vergiftiging door drugs van diezelfde jeugd gefaciliteerd gaat worden door naïeve politici.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Helemaal eens met Wijchen Lokaal dit is echte wijchense struisvogel politiek geen coffeeshop maar wel meer als 80 illegale verkoop punten die voor veel overlast zorgen in de wijken en op scholen.
 • Dienstbaar Samenleving

  4 jaar geleden
  Wijchen Lokaal probeert met hun leuzen PVV-ers en FVD-ers te lokken. Beste PVV-ers en FVD-ers doe het niet. Deze partij is hele slechte namaak. Ze claimen eerlijkheid en kramen onzin uit. En voeren campagne door de kiezers Vette Friet te voeren. Smakeloos.
 • CCC

  4 jaar geleden
  Wiet hou je niet buiten de deur door verkoop te verbieden. De handel is er al. Hier en nu. Wachten totdat anderen ons probleem oplossen is ook niet bepaald netjes 
 • Lucas

  4 jaar geleden
  Ik stem WIJCHEN LOKAAL, eerlijkheid duurt het langst. Ik ben benieuwd hoe CDA, Sociaal Wijchen, VVD en Kernachtig Wijchen aan onze jongeren en alleenstaande moeders uit gaan leggen, dat ze 9 jaar bij hun ouders moeten blijven omdat er onderscheid gemaakt wordt en andere voorrang krijgen. Wat het softdrugs beleid betreft is het inderdaad hypocriet om net te doen of in ons dorp Wijchen dit soort problemen niet bestaan. Je kan wel lief en aardig gevonden willen worden door te roepen wat beleefd lijkt, maar dit lost de problemen die werkelijk in Wijchen en in alle kernen zijn niet op. 

Maas en Waal