Het nieuwe dak van Holland Food Service. Van links naar rechts: Mathijs de Graaf – Projectmanager Groendus, Roy Janssen – Financieel directeur Holland Food Service, Frank Kampschreur – Algemeen directeur Holland Food Service, Gunnar Larsen – key accountmanager Groendus.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe dak van Holland Food Service. Van links naar rechts: Mathijs de Graaf – Projectmanager Groendus, Roy Janssen – Financieel directeur Holland Food Service, Frank Kampschreur – Algemeen directeur Holland Food Service, Gunnar Larsen – key accountmanager Groendus. © Groendus

Wijchens familiebedrijf legt dak vol met 1610 zonnepanelen: ‘Meebewegen met het weerbericht’

WIJCHEN - Op het dak van de Wijchense voedselleverancier Holland Food Service liggen sinds kort 1610 zonnepanelen. Daarmee wekt het bedrijf vanaf nu 58 procent van het eigen stroomverbruik op via het dak. ,,Bij slim energieverbruik kan dat percentage oplopen tot 70 procent.”

1 reactie

  • Els Weber-van Dreuten

    1 maand geleden
    Kunnen veel bedrijven nog wat van leren. En veel succes, gaat jullie een hoop geld besparen.

Maas en Waal