Wijchense Gebroeders maken carnavalshit van nummer 'Luizenmoeder'

VideoWIJCHEN - De Gebroeders Rossig uit Wijchen hebben dit weekend een carnavalsversie opgenomen van het liedje 'Hallo Allemaal', bekend van de televisie-serie De Luizenmoeder. Zo springen de vier zangers in op de hype die nu heerst rond die populaire serie. 

19 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Stelletje azijnpissers, allemaal jaloers! geniet er maar lekker van gebroeders! Wie het laatst lacht. Ik gun het jullie namelijk wel. iets wat heel veel mensen lastig vinden om te doen. Gewoon gunnen. 
 • RHe

  5 jaar geleden
  Als je niks met carnaval hebt, snap ik u wel. De carnavalisten zijn er gek mee, die indruk was er zeker afgelopen weekend :-)
 • Sverre Gaffelbaard

  5 jaar geleden
  Daar ben ik het niet mee eens Theo, dit nummer is wel degelijk beschermd werk want het is geschreven als onderdeel van de serie iov van de omroepen. Ordinair jatwerk en in eerste beginsel ook van Andre van Duin.(Die had dus beter kunnen weten!) En plagiaat is als je de melodie gebruikt met een andere tekst eronder.
 • Geert Loermans

  5 jaar geleden
  Contant? Moet er voor betaald worden 
 • theo69

  5 jaar geleden
  De auteursrechten voor dit liedje zijn ondergebracht bij Berk music, die veel Nederlandstalig werk in handen heeft, waaronder repertoire van de gebr. Rossig. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Dus geen plagiaat of jatwerk, ze zijn gewoon de eersten die het mogen uitbrengen. Van Duyn had er geen zin in, dus kon een ander zich melden.