Wim Theunissen uit Beuningen bij wat eerder zijn auto was. Door vermoedelijke brandstichting is er slechts nog wat ijzer over. De rest is weggesmolten.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Theunissen uit Beuningen bij wat eerder zijn auto was. Door vermoedelijke brandstichting is er slechts nog wat ijzer over. De rest is weggesmolten. © Koen Verheijden

Wims 45 km-wagen is totaal verwoest door vermoedelijke brandstichting: ‘Nu kan ik geen oudjes helpen met hun tuin’

UPDATEBEUNINGEN - De 45 km-auto van Wim Theunissen is in de nacht van maandag op dinsdag rond 03.00 uur voor zijn deur in Beuningen volledig uitgebrand. Vermoedelijk is het vuur aangestoken.

2 reacties

 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  @Frans, klopt. Dit was een brommobiel, die mag je besturen vanaf een (bromfiets)rijbewijs. Een Canta is een invalide-autootje, daar heb je geen enkel rijbewijs voor nodig. @Gelderlander moet z'n huiswerk wat beter gaan doen.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Hoezo wordt hier een 45 km wagen als invalidenauto bestempeld? Menig scholier en anderen die er mee rondrijden!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Maas en Waal