Januari 2020 Op het Windpark Deil bij knooppunt Deil worden elf windmolens gebouwd door ontwikkelaars Raedthuys en Yard en burgerwindcoöperatie West-Betuwe.
Volledig scherm
PREMIUM
Januari 2020 Op het Windpark Deil bij knooppunt Deil worden elf windmolens gebouwd door ontwikkelaars Raedthuys en Yard en burgerwindcoöperatie West-Betuwe. © Rutger Van Der Zalm/De Gelderlander

Windmolens gaan er komen in West Maas en Waal na draai grootste partij

BENEDEN-LEEUWEN - Windmolens West Maas en Waal. Ze gaan er komen. De grootste partij in de gemeenteraad, Federatie Dorpslijsten (FD), is van standpunt veranderd. Ze was tegen windturbines, maar is nu voor. 

Coalitiepartner VVD reageert terughoudend. De oppositiepartijen in de gemeenteraad zijn blij met de ommezwaai. Dat de FD de ommezwaai heeft gemaakt, is allesbepalend. De partij heeft een absolute meerderheid in West Maas en Waal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal