Volledig scherm
E-Fiber legt glasvezel aan in het buitengebied en in de bebouwde kom van het Land van Cuijk. © Hai Voeten /De Gelderlander

Aanleg glasvezel in Land van Cuijk start op 16 maart bij Tongelaar

MILL - Op 16 maart gaat de eerste schop de grond in voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk. Wethouders uit Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert, Boxmeer, Cuijk en Grave komen naar kasteel Tongelaar in Mill voor de officiële start, zo laat directeur Erik Vos van E-Fiber weten. 

Dat bedrijf legt samen met LVCnet het netwerk aanlegt in het buitengebied en binnen de bebouwde kom van alle kernen in Land van Cuijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    OPLOO - De kans bestaat dat langs de Eerste en de Tweede Stichting in het buitengebied van Oploo de berm wordt versterkt met een betonsloof. Dat is een parallelle rand langs de rijbaan van gewapend beton. De gemeente Sint Anthonis overweegt deze oplossing te kiezen voor de bermversteviging als goedkopere variant. In heel de gemeente worden gevaarlijke bermen met gasbetonstenen verbeterd. Daarvoor is één miljoen euro gereserveerd. Inmiddels is van dat bedrag 665.000 euro verspijkerd.

Maasland