Wethouder Jos van den Boogaart (rechts) en gedeputeerde Christophe van der Maat planten samen een boom langs de heringerichte N264 in Sint Hubert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jos van den Boogaart (rechts) en gedeputeerde Christophe van der Maat planten samen een boom langs de heringerichte N264 in Sint Hubert. © DG

Afgelopen met de rust: Vrachtwagens mogen nu weer door Sint Hubert, tussen A73 bij Haps en A50 bij Uden

SINT HUBERT - Het is gedaan met de rust in Sint Hubert. Doorgaand verkeer kan sinds het begin van de maandagavond weer over de heringerichte provinciale N264 door het Millse kerkdorp rijden. Voor (vracht)verkeer tussen Haps (A73) en Uden (A50) komt er zo een einde aan een omleidingsroute van ruim drie maanden.  

6 reacties

 • P Cruysen

  2 maanden geleden
  Of misschien een taak aan de nieuwe gemeente om de A77 te verlengen met een autobaan (nog geen snelweg) tot aan de N264 (middenpeel weg) . Dat loopt nog compleet over de gemeente grond.
 • M v.d. Boom

  2 maanden geleden
  @Willem, helemaal mee eens, dat bedoelde ik ook om te zeggen , leg een rondweg om SintHubert (Hapsedijk, IJzerbroekseweg, Zandbergseweg) en laat die aansluiten op de 264 (verbreden tot aan A50). Scheelt al enorm ! Alles om 'dat mojje stukske grond van ons' bereikbaar te maken én dus beter levensvatbaar.
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  @M vd Boom, volgens mij heeft Wanroij de N602 al met zijn eigen verkeersproblemen. Het zou echter voor beide dorpen goed zijn om het doortrekken van de A77 serieus te gaan nemen. Dat is met het samenvoegen in één Land van Cuijk meer levensvatbaar geworden. En toch zou ik zelfs dan nog op durven wedden dat wie dit jaar geboren is, zijn rijbewijs al lang en breed heeft nog voordat deze weg het daglicht ziet. En dan kun je je afvragen of zelf rijdende voertuigen het probleem niet al vanzelf oplost.
 • M v.d. Boom

  2 maanden geleden
  Jammer, heel erg jammer dat onze mooie regio niet gezien wordt in Nederland. Als Wanroijjenaar had ik graag wat grond afgestaan voor onze vrienden in SintHubert.
 • T. Janssen

  2 maanden geleden
  Eerst een goede rondweg (noord-varient) was een betere investering geweest en ook in de juiste volgorde. Het zal alleen maar drukker worden zolang er geen goede alternatieven zijn.

Maasland