Volledig scherm
PREMIUM
In onder meer het centrum van Mill staan en hangen grote borden, waarop staat dat Mill moet aansluiten bij de gemeentelijke herindeling in het Land van Cuijk. © Ed van Alem

Al ruim duizend ‘handtekeningen’ voor Mill bij Land van Cuijk

MILL - Mill en Sint Hubert moet alsnog meedoen aan een grote herindeling in het Land van Cuijk. Dat vinden ruim duizend inwoners van Mill en Sint Hubert die in korte tijd schriftelijk hun steun hebben betuigd aan het burgerinitiatief van Millenaar Ad Berends.  

Berends is onder de naam ‘Werkgroep gemeente Mill in één Land van Cuijk’ enkele weken geleden een actie begonnen om de mening van de inwoners te peilen. Tot nu heeft Berends al ruim elfhonderd ondertekende steunbetuigingen binnen. Hierin wordt Mill opgeroepen zich aan te sluiten bij Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis die per 1 januari 2022 de nieuwe gemeente Land van Cuijk vormen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland