De belangstelling voor de Alternatieve 4-daagse van Oploo 2021 is groot. De inschrijving voor het wandelevenement dat van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli wordt gehouden, is al gesloten. Er kunnen niet meer wandelaars bij.
De organisatie vlnr: Hennie Lenkens, Geertje Braks, Jos Verschuuren,  Piet Bruisten en Nellie Keizers.
Volledig scherm
De belangstelling voor de Alternatieve 4-daagse van Oploo 2021 is groot. De inschrijving voor het wandelevenement dat van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli wordt gehouden, is al gesloten. Er kunnen niet meer wandelaars bij. De organisatie vlnr: Hennie Lenkens, Geertje Braks, Jos Verschuuren, Piet Bruisten en Nellie Keizers. © Ed van Alem

Alternatieve 4-daagse Oploo populair, inschrijving vervroegd gesloten

De belangstelling voor de Alternatieve 4-daagse van Oploo is zo groot dat de organisatie van het wandelevenement de inschrijving vervroegd heeft moeten sluiten. Ze wil de vierdaagse ‘coronaproof’ houden. Daarom mogen er op dinsdag 20 juli maximaal 150 wandelaars aan de start verschijnen.

  1. ‘Vervroegd verjaardagscadeau’ trainer Volharding, historische start Excellent, 'jongensboek voor De Zwaluw-goalie’
    PREMIUM
    voetbal maasland

    ‘Vervroegd verjaar­dags­ca­deau’ trainer Volharding, histori­sche start Excellent, 'jongens­boek voor De Zwa­luw-goa­lie’

    In de eerste klasse gaat SSS’18 onderuit op eigen veld, maar hoeft het elftal zich volgens aanvoerder Wout Janssen ‘niet te schamen’. In de tweede klasse maakt Vianen Vooruit zich de blessuretijd eigen, terwijl Volharding-trainer Johan Vullings blij is met zijn ‘vervroegde verjaardagscadeau’. Excellent beleeft in de derde klasse een fantastische competitiestart en wint van EGS’20 ook de vierde wedstrijd van dit seizoen.

Maasland