Asscher: ‘Verkiezingen kunnen doorbraak betekenen voor Maaslijn’

VideoMOOK - Zul je net zien. Protesteer je als Jonge Socialisten tegen de aanhoudende vertragingen en storingen op de Maaslijn, rijden de treinen die zondag keurig op tijd. Voor mede-actievoerder Lodewijk Asscher echter geen reden zich in te houden.

Volledig scherm
Lodewijk Asscher van de PvdA fietst met jonge PvdA-leden naar Mook. In het kader van de campagne en aandacht voor de Maaslijn. © Ed van Alem

De PvdA-leider sloot zich met volle overtuiging aan bij de protestactie van zijn jonge partijgenoten tegen de aanhoudende problemen op de Maaslijn . Onder het motto: de fiets is soms sneller dan de trein, legden ze het traject Venray-Nijmegen per tweewieler af. Lodewijk Asscher reed een deel van die route, tussen Cuijk en Mook, mee. Als morele steun, maar wel met een concreet doel zo gaf hij aan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland