Auto raakt van A73 en belandt in greppel

VIERLINGSBEEK - Hulpdiensten zijn vanochtend rond 10.45 uur uitgerukt voor een ongeluk op de A73 bij Vierlingsbeek, in zuidelijke richting. Een persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Ook de traumahelikopter met een mobiel medisch team werd opgeroepen, maar die inzet werd vrij kort na de melding ingetrokken.

Hoe het ongeluk kon gebeuren was kort na het incident nog niet duidelijk.

Volledig scherm
De situatie op de A73 na het ongeval. © SK-media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    OPLOO - De kans bestaat dat langs de Eerste en de Tweede Stichting in het buitengebied van Oploo de berm wordt versterkt met een betonsloof. Dat is een parallelle rand langs de rijbaan van gewapend beton. De gemeente Sint Anthonis overweegt deze oplossing te kiezen voor de bermversteviging als goedkopere variant. In heel de gemeente worden gevaarlijke bermen met gasbetonstenen verbeterd. Daarvoor is één miljoen euro gereserveerd. Inmiddels is van dat bedrag 665.000 euro verspijkerd.

Maasland