Volledig scherm
Op de Beerseweg in Mill reed een auto tegen een boom. © SK-Media

Automobiliste ernstig gewond na botsing met boom op Beerseweg

MILL - De bestuurster van een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt toen ze op de Beerseweg in Mill met haar auto tegen een boom reed.

De vrouw reed in de richting van Mill toen ze de controle over het stuur verloor. Zij is door de brandweer uit de auto bevrijd en met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van een trauma-arts.

De weg is door het ongeval een tijdlang afgesloten geweest.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    OPLOO - De kans bestaat dat langs de Eerste en de Tweede Stichting in het buitengebied van Oploo de berm wordt versterkt met een betonsloof. Dat is een parallelle rand langs de rijbaan van gewapend beton. De gemeente Sint Anthonis overweegt deze oplossing te kiezen voor de bermversteviging als goedkopere variant. In heel de gemeente worden gevaarlijke bermen met gasbetonstenen verbeterd. Daarvoor is één miljoen euro gereserveerd. Inmiddels is van dat bedrag 665.000 euro verspijkerd.

Maasland