Ed van Alem
Volledig scherm
PREMIUM
© Ed van Alem

Begrip voor opstartproblemen, maar VVD vindt communicatie Land van Cuijk toch beneden peil

LAND VAN CUIJK - Waarom staat er op de website van de nieuwe gemeente Land van Cuijk niet dat parkeervergunningen vanwege de overgang naar de nieuwe gemeente langer geldig zijn en dus even niet verlengd hoeven te worden? 

4 reacties

 • Maurits Stoetzer

  4 maanden geleden
  Willem, mee eens. Snap dat een reorganisatie uitdagingen met zich meebrengt maar het lijkt er een beetje op dat er hier aardig wat steekjes gemist zijn. Overigens mooi, verstandshuwelijk 😉
 • tinus aardsen

  4 maanden geleden
  Deze gemeente is al gedoemd te mislukken, al voordat ze waren begonnen! Maar naar de burgers luisteren ho maar, ze weten het zelf , denken ze, allemaal beter! Dus niet!!
 • Charles de Wit

  4 maanden geleden
  Nou, niet zeuren, ze gaan gewoon op oude voet verder; niet kunnen communiceren, te laat communiceren, onnodig dreigende taal, onnodig wollige taal en vol met taalfouten. Of zoals The Who al zong; Meet the new boss Same as the old boss (Won't get fooled again, maar in deze weinig keuze)
 • Willem van de Rijdt

  4 maanden geleden
  Kan de VVD in deze wel volgen. Krijg de indruk dat er van alles is gedaan in het kader van het "verstandshuwelijk" (laten we het maar geen herindeling noemen) van de 5 gemeenten behalve een heldere communicatie richting burgers over hoe, wat, waar, waarom, terwijl de aanloop toch lang genoeg is geweest om het een en ander goed te regelen. Dat belooft nog wat!!

Maasland