Burgemeester Manon Pelzer staat er alleen voor in Bergen.
Volledig scherm
Burgemeester Manon Pelzer staat er alleen voor in Bergen. © Gemeente Bergen

Bestuurscrisis Bergen: burgemeester Pelzer heeft geen wethouders meer

5 reacties

 • Unweit

  4 jaar geleden
  Dit voorbeeld toont maar weer eens aan dat de gemeenteraadsleden in Bergen toch in de eerste plaats met hun eigen ego's bezig zijn in plaats van met politiek ten dienste van de burgers.Hopelijk onthouden die zelfde burgers dit ook nog heel goed bij de komende verkiezingen.
 • PaulTeunissen

  4 jaar geleden
  Heel jammer. Dit geeft alleen maar verliezers. Op de eerste plaats de burgerij. Bij deze een oproep aan de politici: neem jullie verantwoordelijkheid, laat zien dat jullie er echt zijn voor de burger, stap over jullie eigen ego's heen en leg de ruzie bij. Zodat Bergen weer bestuurt wordt. Een mooie bezinning en bezigheid voor de Kerstdagen lijkt me.
 • Essen

  4 jaar geleden
  Raadsleden dienen zich te schamen. Ze vergeten het bugersbelang hierbij. En gaan over tot de orde van de dag. Betrekking geen inhoud deze raadsleden. 
 • TeunUutTunnis

  4 jaar geleden
  Het lijkt bijna op wat ooit in Sint Anthonis gebeurde. Maar tijd heelt de wonden en CDA en SAN zijn nu de beste maatjes van elkaar. Op veel punten oneens met elkaar behalve dat ze samen die verkiezingen in willen. Op naar een nieuwe termijn van huichelpolitiek. 
 • Poe

  4 jaar geleden
  Nooit samengaan met Bergen dus .

Maasland