Sander Peters van recreatiepark ’t Loo, tussen de nieuwe chalets aan het water in Linden.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Peters van recreatiepark ’t Loo, tussen de nieuwe chalets aan het water in Linden. © Theo Peeters

Campingbroers uit Linden raken niet in de war van EuroParcs

LINDEN - Ze laten zich niet afschrikken door de grote vakantieparkketen EuroParcs, die de afgelopen weken even verderop in Linden in een handomdraai ruim honderd chalets heeft geplaatst. De broers Sander en Patrick Peters van recreatiepark ’t Loo gaan onverstoorbaar door met de bouw van hun eigen luxe vakantiechalets aan het water bij hun camping. 

Sinds het voorjaar staan er vijf vakantiehuisjes. Nog eens zeven zijn er verkocht. ,,Die worden nu gemaakt door onze chaletbouwer’’, zegt Sander Peters. ,,Die staan er in het nieuwe jaar. Belangstellenden kunnen altijd een kijkje komen nemen bij een van de chalets. Ze kunnen een plek reserveren en de wensen doorgeven aan de bouwer. Chalets kosten, afhankelijk van de ligging, een tot anderhalve ton. We hebben hier ruimte voor zo'n veertig chalets. We hopen er jaarlijks zeven, acht te verkopen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland