Het CDA, hier nog fysiek campagne aan het voeren, is de winnaar geworden van de verkiezingen. Tweede van rechts lijsttrekker Bouke de Bruin.
Volledig scherm
PREMIUM
Het CDA, hier nog fysiek campagne aan het voeren, is de winnaar geworden van de verkiezingen. Tweede van rechts lijsttrekker Bouke de Bruin. © CDA

CDA grote winnaar verkiezingen Land van Cuijk

BOXMEER - Het  CDA is de grote winnaar geworden van de herindelingsverkiezingen voor de fusiegemeente Land van Cuijk. Na het tellen van alle stemmen, kort na middernacht, kwam de partij uit op 13 van de 37 zetels. 

18 reacties

 • Toon Michiels

  12 maanden geleden
  Waarom kan ongeveer alles, zoals bankzaken, belastingen en boosterprik digitaal maar stemmen niet!
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Dat is aan jullie ratten te danken Marcel.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  CDA = Centen Doen Alles
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Zo te zien hebben ze de postcodeloterij gewonnen, daar staan ze te lachen met een boel geld in hun hand... tel uit je winst.
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Marcel, als je je kans om te gaan stemmen niet gebruikt heb je ook geen recht om te klagen. Overigens in een dictatuur gaan de meeste stemmen al volgens regie naar dezelfde figuur. Nederland met een dictatuur vergelijken is net zo maf als als de 2e wereldoorlog erbij halen als het over covid gaat . Of net zo idioot om tribunalen te roepen waar FVD partijleden met het verstand van een garnaal sterk in zijn!