De presentatie van het logo Land van Cuijk, met de Millse burgemeester Antoine Walraven en CDA-lijsttrekker Bouke de Bruin. Inmiddels is de te vormen gemeente Land van Cuijk toe aan de gesprekken over de coalitie.
Volledig scherm
PREMIUM
De presentatie van het logo Land van Cuijk, met de Millse burgemeester Antoine Walraven en CDA-lijsttrekker Bouke de Bruin. Inmiddels is de te vormen gemeente Land van Cuijk toe aan de gesprekken over de coalitie. © Ed van Alem

CDA: In nieuwe raad Land van Cuijk zoveel mogelijk neuzen dezelfde kant op

LAND VAN CUIJK - Geen overeenkomst met een beperkt aantal partijen die samen een meerderheid in de gemeenteraad vormen, maar een zogenaamd breed gedragen raadsakkoord. Dat is de inzet van het CDA dat vorige week in de te vormen gemeente Land van Cuijk met dertien zetels zo glansrijk de verkiezingen heeft gewonnen.

3 reacties

 • Johann Janssen

  6 maanden geleden
  de neuzen de zelfde kant op? dan krijg je te maken met een ja-knikker mentaliteit en dat is sterk af te raden.
 • tinus aardsen

  6 maanden geleden
  Die nieuwe gemeente gelooft nog in sprookjes, het word helemaal niks met zo'n grote gemeente. is een dom idee om zo'n grote gemeente uberhaupt te willen, komen ze nog wel op terug, let maar op! Maar ja dan is het leed al geleden!!
 • peter Broekmans

  6 maanden geleden
  Wanneer iedereen dezelfde kant op kijkt, wie volgt dan de handelingen van bestuurders nog kritisch en stuurt waar nodig bij. Een gemeentebestuur zonder sterke oppositie zal de inwoners geen goed doen. Vier jaar wachten om dit met de verkiezingen weer recht te zetten is veel te lang. Het voorstel van Bouke is slecht voor onze gemeente ga er dus niet op in.

Maasland