Jonge Romeinen in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonge Romeinen in Cuijk. © DG

Coronaproof vakantie? Dan moet je straks naar het Land van Cuijk, zo wil de regionale VVV

BOXMEER - Als Duitsers komende zomer op weg naar de Zeeuwse kust op de A73 maar niet massaal pats-boem op de rem gaan staan voor een bezoek aan das Land van Cuijk. Dan wordt ‘coronaproof’ vakantievieren, zoals de regionale VVV wil, nog moeilijk. 

17 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  8 maanden geleden
  Corona wordt met de week minder en is wellicht over een paar maanden voorbij.De regionale VVV is zich hiervan bewust en speelt daar op in... heel verstandig. Wat is erop tegen een groot attractiepark te openen - wat geld opbrengt voor horeca, winkels, bedrijven en de gemeenten.Zo aan de negatieve reacties te zien, willen jullie in Land van Cuijk blijven slapen...kom uit je luie stoel.
 • de heer J. Zomers (67)

  8 maanden geleden
  Als het aan RIVM en virologen ligt... hebben we volgend jaar nog steeds de 1,5 meter samenleving - terwijl in het buitenland alles weer open gaat. Zij zijn ambtenaren die iedere maand netjes hun loon krijgen via de schatkist, daar worden we geen cent wijzer van.
 • de heer J. Zomers (67)

  8 maanden geleden
  Land van Cuijk is de afgelopen 30 jaar STIL blijven staan... we moeten vooruit.Met alleen de Vierdaagse, een wielerwedstrijd na Tour de France plus wat Romeinse poppenkast daar komen de toeristen niet op af. Wel op een accommodatie zoals de Beekse Bergen en ponypark Slagharen.Met leuke attracties voor kinderen, zwemparadijs, bungalows en een hotel - we hebben hier in de regio veel ruimte met bossen, weilanden en mooie fietsroutes.Laat maar komen... we moeten Duitse en Nederlandse toeristen naar hier lokken, ik zie dat de VVV het met me eens is.
 • Kees

  8 maanden geleden
  Dat klopt. Maar besluiten over wat er wel of niet open mag zijn worden nu eenmaal niet genomen door virologen, maar door regeringen. Er zijn landen om ons heen waar vanaf volgende week weer gevoetbald gaat worden. Daar zullen ook niet alle virologen het eens mee zijn geweest ;-)
 • Kees

  8 maanden geleden
  Wat weet jij wat wij niet weten? Ik lees in het artikel dat de campagne nog ontwikkeld moet worden, maar jij vindt hem al idioot en misplaatst? Dat is bijzonder.
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Maasland