De teststraat in Haps wordt flink uitgebreid. Bedrijven kunnen er hun werknemers snel laten testen op corona.
Volledig scherm
De teststraat in Haps wordt flink uitgebreid. Bedrijven kunnen er hun werknemers snel laten testen op corona. © Ed van Alem

Coronateststraat voor bedrijven in Haps flink uitgebreid

HAPS - De belangstelling van bedrijven in het Land van Cuijk en de kop van Limburg voor coronatests is groot. Zo groot dat de capaciteit van de speciale coronateststraat voor bedrijven in Haps vanaf volgende week wordt verdubbeld.

2 reacties

 • vooruit

  3 maanden geleden
  Dan mag de prijs van 1 test ook goedkoper!!!! Nu loopt 30% - 40% rond met corona. Je weet niet of je het hebt. Handen wassen en afstand is het belangrijkste. Blijf thuis als je niet vrij bent ga het niet opzoeken. Kleine bedrijven moeten sterk blijven en daar is onze hulp bij nodig!!!Het leven is soms ontzettend saai. Maar als we hier ooit uitkomen dan kunnen we volle kracht vooruit en genieten van wat we nu moeten missen. Hoop dat iedereen dit gaat beseffen!!!!!
 • de heer J. Zomers (68)

  3 maanden geleden
  De GGD is een ambtelijke instellingen - bij hun speelt tijd geen rol.Bij bedrijven wel - je kunt niet een week wachten eer je de uitslag van een test binnen hebt.Iemand die negatief is... ben je een week kwijt terwijl hij gewoon kan komen werken. 
 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Maasland