Crossbaan De Kuilen gaat dicht: zonde van die zware rit met die mooie springbulten, zeggen de kenners

VIDEOMILL - Keizonde, ontzettend jammer en gewoon belachelijk. Dat is de reactie van motorcrossers en crossliefhebbers op de voorgenomen sluiting van crossbaan De Kuilen, tussen Mill en Langenboom.

7 reacties

 • Sjors

  3 jaar geleden
  Eng mannetje ben jij zeg. Wat een onzin kraam jij allemaal uit. Jij bent duidelijk een hater van deze mooie sport. Als jij nou een verkast
 • ikke

  3 jaar geleden
  Volgens jou is de Q koorts toch altijd het gevolg, ben je dat nu vergeten te melden?? Maar ik snap niet dat je nog op de Nederland woont met die uitlaatgassen van 8,5 miljoen auto's..!! Elektrische auto's zouden verboden moeten worden, kijk maar eens hou gevaarlijk die zijn bij een brand, dan moet die auto in een container met water verdronken worden om de brand uit te laten gaan, maar ondertussen komen er heel giftige rookgassen van die auto....!!
 • G.J.W Wassink

  3 jaar geleden
  Wat een dom gelul dat je de uitlaatgassen tot op één kilomter kon ruiken. Als je dat lukt ben je het nieuwe wereldwonder.
 • Sjors

  3 jaar geleden
  Nou, ik snap het wel. De heren in de gemeenteraad hebben niets met deze sport. Dat is jammer, maar helaas. En zegt VKP dat gemeenten in de buurt met elkaar in overleg moeten. Mill, VKP en AB90 in overleg met andere gemeenten. Die zien ze aankomen. Want wie wil er ook weer eens niet met andere gemeenten samenwerken. Juist . De gemeente Mill
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Meneer heeft blijkbaar niet in de gaten, dat je als voetballer geen herrie en uitlaatgassen produceert, uitgezonderd een scheet en alcoholdampen bij de 3de helft. Het voetbalveld ligt toevallig tamelijk nabij.Nooit heb ik daar last van gehad. Wie bij de Kuilen het gejuich vandaar, na een goal, kan horen, is een wonderkind... Ga crossen met een fietsje!

Maasland