De A73 tussen Haps en Cuijk. Rechts staat nu nog een bordje dat 130 kilometer als maximumsnelheid aangeeft. Dit verandert ergens de komende maanden in 100.
Volledig scherm
PREMIUM
De A73 tussen Haps en Cuijk. Rechts staat nu nog een bordje dat 130 kilometer als maximumsnelheid aangeeft. Dit verandert ergens de komende maanden in 100. © Theo Peeters

Cuijk en Boxmeer blij met lagere snelheid op A73, geen camera's en matrixborden

CUIJK - Verlaging van de maximumsnelheid op de A73 naar 100 kilometer om de stikstofuitstoot terug te dringen, juichen ze in Cuijk en Boxmeer toe. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bart loopt stiekem toch een soort Vierdaagse: ‘Ik had al 150 kilometer getraind, dus ik zocht een uitdaging’
    PREMIUM

    Bart loopt stiekem toch een soort Vierdaagse: ‘Ik had al 150 kilometer getraind, dus ik zocht een uitdaging’

    NIJMEGEN - Onmiskenbaar een Vierdaagsewandelaar, dat is Bart Pörtzgen uit Cuijk (54). De enorme groen-oranje Vierdaagsevlag die hij meedraagt tijdens zijn wandeltocht verraadt dat hij niet zomaar iemand is die een ommetje maakt. Bart loopt meer dan dertig kilometer vandaag. ,,Het is wel anders zo zonder publiek. Maar ik krijg wel veel duimpjes en aanmoedigingen. Ook auto's die toeteren.”

Maasland