Volledig scherm
Richard ten Haaf © eigen foto

Cuijkse Erepenning voor vertrekkend Bokkerijers-baas Richard ten Haaf

BEERS - Ruim 20 jaar heeft Richard ten Haaf (50) uit Beers zich ingezet als voorzitter van carnavalsvereniging De Bokkerijers uit zijn woonplaats. Daarnaast deed hij zo'n beetje alle denkbare vrijwilligersactiviteiten voor de club. Reden voor de gemeente Cuijk om Ten Haaf te onderscheiden met de Vrijwilligerspenning. 

Bij zijn afscheid tijdens de receptie van de Boerenbruiloft overhandigde wethouder Rob Poel het ereteken aan Ten Haaf. Hij was bij De Bokkerijers betrokken bij het beheer van de website, sponsorzaken, carnavalsmis en de redactie van de carnavalskrant. 

De Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk wordt toegekend bij het afscheid van personen die zich op een bijzondere manier vrijwillig hebben ingezet gedurende 16 jaar of langer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    Bermen langs 1e en 2e Stichting mogelijk beter met betonsloof

    OPLOO - De kans bestaat dat langs de Eerste en de Tweede Stichting in het buitengebied van Oploo de berm wordt versterkt met een betonsloof. Dat is een parallelle rand langs de rijbaan van gewapend beton. De gemeente Sint Anthonis overweegt deze oplossing te kiezen voor de bermversteviging als goedkopere variant. In heel de gemeente worden gevaarlijke bermen met gasbetonstenen verbeterd. Daarvoor is één miljoen euro gereserveerd. Inmiddels is van dat bedrag 665.000 euro verspijkerd.

Maasland