Volledig scherm
Joost Hendriks kreeg de Cuijkse Stier vanwege zijn afscheid als raadslid. Hendriks is sinds vorige maand wethouder voor de gemeente Cuijk. © Ed van Alem

Cuijkse Stier voor Joost Hendriks

CUIJK - Joost Hendriks heeft uit handen van burgemeester Wim Hillenaar de Cuijkse Stier gekregen. 

Hendriks, sinds kort wethouder in Cuijk, kreeg deze onderscheiding, een beeldje,  maandagavond vanwege zijn afscheid vorige maand als gemeenteraadslid.
De 31-jarige Cuijkenaar is acht jaar lang raadslid geweest voor het CDA in de gemeenteraad van Cuijk. Toen Hendriks in 2010 volksvertegenwoordiger werd, was hij in Cuijk de jongste met zijn 23 jaar. De laatste vier jaar was de oud-dirigent van de harmonie van Cuijk fractievoorzitter.  

Henk Siroen

Mensen die Cuijk 'positief' op de kaart zetten, komen in aanmerking voor de Stier. Eind maart kregen acht vertrekkende raadsleden, onder wie Henk Siroen die na 37 jaar niet meer terugkeerde als raadslid, eveneens het kleinood van roestvrij staal uitgereikt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland