De Pietje Bell van de lokale politiek

Verkiezingen Land van CuijkIn de aanloop naar de verkiezingen in het Land van Cuijk op woensdag 24 november gaat De Gelderlander met de lijsttrekkers van de politieke partijen terug naar de plek waar ze opgroeiden. Is hun jeugd van invloed geweest op de manier waarop ze nu denken en in het leven staan? Vandaag Peter Verstegen van Forum voor Democratie.

22 reacties

 • Willem Zuidersteen

  6 maanden geleden
  Nee Tom, de idioterie die FvD in stand houdt zorgt ervoor dat we weer een gigantische piek en wederom overbelaste zorg hebben. Als iedereen zou prikken dan zouden we nu nog volledig open zijn en zijn QR codes niet nodig. In Uden stond FvD vandaag te flyeren, mensen aan te raken en te vragen of ze klaar waren met corona. Roep dan op om te prikken, in plaats van te helpen bij verspreiding! Ze zijn op deze manier bewust aan het verspreiden en zo hebben zij doden op hun geweten. Oppakken die handel!
 • Theo Cools

  6 maanden geleden
  Bob Dylan zong. Don,t follow Leaders. En dat gaat in het geval van het Forum helemaal op. Onzin verkopen en daar een warrig intellectueel sausje over heen gieten en je hebt weer een paar stemmen te pakken.
 • Tom Hond

  6 maanden geleden
  @Willem Zuidersteen en dat zegt er een die zelf niet nadenkt en gewoon met de muite mee gaat omdat ie bang is dat ie buiten wordt gesloten,deze partij denkt na en volgt niet zomaar klakeloos die anderen partijen op om een wit voetje te halen.Deze partij is voor mensen die zelf na kunnen denken.
 • Jan Zomers

  6 maanden geleden
  Peter Verstegen is een naam wat je gemakkelijk kunt onthouden... als we op 24 november niet weten op wie we moeten stemmen * dan is Peter Verstegen een naam wat ons bekend in de oren klinkt.
 • Marcel Rijkers

  6 maanden geleden
  a.m. berben, ieder zijn eigen mening, maar de heer Verstegen kwam terecht op voor de belangen van de door hem geleide politieke partij. Omdat hij volgens de wet gewoon zonder QR code toegelaten moet worden in het dorpshuis, want volgens de wet mag je gewoon zonder QR code in het dorpshuis binnen! De landelijke leider snapt beter hoe de wereld in elkaar zit dan heel veel andere landelijke partijen, en als je als nieuwe partij zo snel groeit, dan is de kans groot dat verkeerde mensen instromen...

Maasland