De Waai in Cuijk. foto: Ed van Alem
Volledig scherm
De Waai in Cuijk. foto: Ed van Alem © Ed van Alem

De Waai in Cuijk Excellente school

CUIJK - Basisschool De Waai in Cuijk heeft vandaag het predicaat Excellente school gekregen. Het is de eerste basisschool in de regio die door de onderwijsinspectie is uitgeroepen tot Excellente school. In Nederland werden slechts 16 basisscholen Excellente school. 

Vandaag hebben 49 scholen het predicaat Excellente School 2017 ontvangen.  Behalve de 16 basisscholen waren dat 31 scholen in het voortgezet onderwijs en 2 scholen in het speciaal onderwijs. Vorig jaar werd het Merletcollege in Mill uitgeroepen tot Excellente school, het jaar daarvoor waren dat de vestigingen van Metameer. 

Het predicaat Excellente school mag drie jaar gevoerd worden.

,,We waren hartstikke blij toen de voorzitter van de jury ons vanochtend kwam vertellen dat we ons de komenden 3 jaar Excellente  school mogen noemen'', reageert directeur Jack Daalmans. 

De kinderen van De Waai kregen bij de feestelijke onthulling van het bordje dat de school aan de gevel mag hangen een traktatie en een cadeautje.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland