De zogenoemde mobile houses van KaFra staan al klaar in Tiel.
Volledig scherm
PREMIUM
De zogenoemde mobile houses van KaFra staan al klaar in Tiel. © Raphael Drent

Deze huisjes voor arbeidsmigranten kunnen zo naar Rijkevoort, maar de gemeente is druk met beleid

RIJKEVOORT - Ruim tweehonderd gastarbeiders kunnen snel terecht in nieuwe huisjes op de plek van een verlaten nertsenfarm in Rijkevoort, zegt het bedrijf KaFra Housing. Maar de gemeente Land van Cuijk heeft het beleid nog nog niet klaar.

8 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 weken geleden
  Erwin D en van Berben, niet alle ondernemers worden beter van de ellende, kijk naar bakkers, vissers, ect kunnen bijna niet meer werken door de hoge brandstofprijzen Ook de horeca heeft daar last van en winkels en horeca verliezen ook klanten omdat die minder geld hebben Niet elke ondernemers is rijk hoor!
 • S. Lenkens

  1 maand geleden
  ja die willen alleen maar handel, en het zijn gewoon sta caravans. heeft diets met huisjes te maken.
 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Eens met A.M. Berben, maar dit speelt al 50 jaar! Gevolg van de onderwaardering en onderbetaling van de Nederlandse arbeider..
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Het is wel een mooie plek voor die huisjes, niemand heeft er last van. En het zal minder overlast veroorzaken dan die nertsen.
 • Erwin Damhuis

  1 maand geleden
  Spijker op de kop A.M. Berben. Heer van Gool heeft het over verbeteren van "onze" welvaart maar de waarheid is dat vooral de bedrijven en hun bestuurders/eigenaren/aandeelhouders belang hebben bij arbeidsmigranten. Belastingtechnisch zeer interressant, extra winst! Dit word natuurlijk ook gefacicileerd door 12 jaar neo-liberaal beleid van Rutte en co. Bedrijven hebben het steeds beter, Jan Modaal koopt hier letterlijk niets voor. Wij krijgen woningnood, verloedering etc. voor onze kiezen.