Op de boerderij van Sjaak Wijnen zijn zaterdag 3 kalfjes geboren: stierkalfjes Piet en Jan en vaars Diny. Boer Sjaak en zoon Jan geven de drie zuigelingen extra aandacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de boerderij van Sjaak Wijnen zijn zaterdag 3 kalfjes geboren: stierkalfjes Piet en Jan en vaars Diny. Boer Sjaak en zoon Jan geven de drie zuigelingen extra aandacht. © Ed van Alem

Drieling op de boerderij van Sjaak: ‘Kans van 1 op 8 miljoen’

WANROIJ -  Je wint er geen geld mee. Toch werd melkveehouder Sjaak Wijnen uit Wanroij zaterdag verrast met een zeldzaam lot uit de loterij. Een van zijn koeien baarde een drieling. Een kans, aldus kenners, van 1 op 8 miljoen.

2 reacties

 • John Keizers

  5 maanden geleden
  Mogen deze drie wel bij de moeder blijven?
 • Arie van Creij

  5 maanden geleden
  Sjaak en Wilma gefeliciteerd, heel bijzonder inderdaad.
 1. Auto opladen aan openbare laadpaal? Dan moet je in deze gemeente heel wat kilometers afleggen

  Auto opladen aan openbare laadpaal? Dan moet je in deze gemeente heel wat kilometers afleggen

  ARNHEM - Je wil op vakantie of naar je werk, maar je auto is nog niet opgeladen. Dan moet je in in sommige gemeentes in de regio nog een behoorlijke afstand afleggen om een laadpaal te vinden. In de gemeente West Maas en Waal moet je namelijk gemiddeld zestien kilometer rijden om aan de straat te kunnen laden. In de gemeente Arnhem is de gemiddelde afstand tot een laadpaal 25 keer kleiner en die 670 meter is goed te voet af te leggen.

Maasland