Alledaags beeld op de N264 die dwars door Sint Hubert loopt.
Volledig scherm
Alledaags beeld op de N264 die dwars door Sint Hubert loopt. © Ed van Alem

Drukke weg door dorp straks ‘minder gunstig’ voor vrachtauto’s

DEN BOSCH/SINT HUBERT – De provincie verwacht dat de N264 door Sint Hubert ‘minder gunstig’ wordt voor vrachtverkeer na de reconstructie van de Pastoor Jacobsstraat, zoals de doorgaande provinciale weg in het dorp heet.

10 reacties

 • J. Zomers

  3 maanden geleden
  Ze moeten daar een paar wegversmallingen aanbrengen... zodanig dat de vrachtwagens er bijna niet meer doorheen kunnen.
 • Jean Marchand

  3 maanden geleden
  Leuk weer hoe de tekentafel andere realiteiten schetst....Maar we gaan het monitoren, is synoniem voor 'we doen alsof we het serieus nemen maar weet dat onze inschatting er altijd als kloppend (gemaakt) uitkomt...'
 • Willem Zuidersteen

  3 maanden geleden
  Hier maak je wederom duidelijk dat een boer moeite heeft met aanpassen en zien hoe de wereld reeds veranderd is Marcel. Elektrisch is wel degelijk de (nabije) toekomst. Oplossingen als waterstof zijn véél gevaarlijker en extreem vervuilend en inefficiënt in het productieproces. Traditionele brandstoffen gaan hoe dan ook stoppen, al is het maar omdat iedereen nu wel weet dat met wat zonnepanelen thuis de oliekartels kan ontwijken wat nu al flinke besparingen oplevert.
 • Marcel Rijkers

  3 maanden geleden
  Willem, we weten ook allemaal dat elektrische voertuigen niet het voertuig van de toekomst zal zijn… de accu’s zijn te slecht voor het milieu door de winning van de grondstoffen voor die accu’s, ook zijn ze nogal wat gevaarlijker bij autobranden…
 • Willem Zuidersteen

  3 maanden geleden
  Klopt Marcel, ik doelde daarbij vooral op oa sneller kunnen optrekken wat vertraging scheelt en geen geluid van de motor. De massa van het totaal zorgt inderdaad voor de trillingen en de ook de grote luchtverplaatsingen blijft natuurlijk.

Maasland