Ed Derks in de voortuin van zijn huis aan de Pastoor Jacobsstraat, het deel van de N264 in Sint Hubert dat nu verkeersveiliger wordt gemaakt door de provincie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed Derks in de voortuin van zijn huis aan de Pastoor Jacobsstraat, het deel van de N264 in Sint Hubert dat nu verkeersveiliger wordt gemaakt door de provincie. © Ed van Alem

Ed Derks wordt nu even niet heel vroeg uit bed getrild: ‘Chauffeurs gaan hier straks echt niet omrijden’

SINT HUBERT – Ed Derks (64) woont al ruim een halve eeuw aan de drukke N264 in Sint Hubert. De weg in het dorp ligt nog tot in december op de schop. Derks, en met hem veel dorpsgenoten, vrezen straks alleen nog maar méér vrachtwagens door het dorp.

3 reacties

 • Toon manders

  1 jaar geleden
  Toen deze man daar 50 jaar geleden kwam te wonen was het verkeer erg anders dan nu, de aantallen, maar ook de formaten. Die horen niet thuis in een kern als Sint Hubert. Al denk ik ook dat ze mooi met Haps hadden moeten optrekken of de A77 doortrekken.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Dan had je nooit aan een doorgaande weg moeten gaan wonen, je kon er op wachten,maar een weg blijft nooit lang hetzelfde. Mensen gaan niet omrijden als het niet nodig is, doe je zelf ook niet, dus dan krijg je meer drukte, heel simpel. Last van het verkeer, moet je gaan verhuizen, anders niet zeuren!
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Niet zeiken want je wist waar je ging wonen. Bovendien hadden jullie samen kunnen werken met Haps.(rondweg) Maar dat wilden jullie niet omdat sommigen daar problemen mee hadden. Denk je niet dat dat in Haps anders was?!