Eet geen friet voor je in de Space Jam stapt op Boxmeerse kermis

BOXMEER -  Wacht even met frites met mayonaise of oliebollen op de kermis in Boxmeer totdat je in de Space Jam bent geweest. Want als je dat doet voordat je in die mega-hoge draaimolen stapt, wordt je net zo misselijk als Sharon die samen met Rachel instapte vrijdagavond. 

,,Ik vond het wel leuk maar Sharon werd misselijk. Het waait heel hard daarboven en we hadden net friet gegeten voordat we gingen. Maar het was wel tof.''

Voor elk wat wils

De kermis in Boxmeer ging vrijdagavond van start en duurt tot en met dinsdag. De kermis strekt zich uit vanaf het gemeentehuis tot de Steenstraat en biedt 'wilde' attracties maar ook scooterbaantjes voor de kleintjes, de ouderwetse rups en natuurlijk snoepkramen. Je kunt er winnen - 'Hier alleen maar winnaars' - en de Kop van Jut helemaal suf slaan met een grote hamer. De kermis is ook een lustoord voor bezoekers die houden van mensen met een grote glimlach op het gezicht. Want die lopen er volop rond.

Volledig scherm
Kermis in Boxmeer © DG
Volledig scherm
De kleuren spatten ervan af op de kermis in Boxmeer © DG
Volledig scherm
Zweven boven de kermis in Boxmeer. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland