Volledig scherm
In Sint Anthonis kwamen alle deelnemende teams aan de Dorpskwis (Kwizzut) voor een speciale opdracht naar het Gemeentehuis. Ze werden begroet door Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. © Theo Peeters

En ineens kleurt alles oranje

SINT ANTHONIS - Gelukkig waren niet álle deelnemers naar het gemeentehuis van Sint Anthonis gekomen woensdagavond. Want met zo'n 2.000 mensen die meededen aan dorpskwis Kwizzut zou het raadhuis echt te klein zijn geweest.

 Van alle 82 teams moest één lid zich melden voor een bijzondere opdracht. Die vertegenwoordiger moest in het oranje gekleed zijn en een Nederlandse vlag meebrengen. Ondertussen waren andere kwisspelers op locaties in Ledeacker, Sint Anthonis, Oploo en Westerbeek aan de slag. In 13 categorieën moesten zo'n 120 vragen beantwoord worden. Voor sommige vragen moesten spelers 'schuupe', op pad gaan. Op 6 januari is in De Oude Heerlijkheid het slotfeest voor Oploo en Westerbeek. In Sint Anthonis is dat op 13 januari in de Activiahal.

Volledig scherm
© Theo Peeters
Volledig scherm
© Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland