In Sint Anthonis kwamen alle deelnemende teams aan de Dorpskwis (Kwizzut) voor een speciale opdracht naar het Gemeentehuis. Ze werden begroet door Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.
Volledig scherm
In Sint Anthonis kwamen alle deelnemende teams aan de Dorpskwis (Kwizzut) voor een speciale opdracht naar het Gemeentehuis. Ze werden begroet door Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. © Theo Peeters

En ineens kleurt alles oranje

SINT ANTHONIS - Gelukkig waren niet álle deelnemers naar het gemeentehuis van Sint Anthonis gekomen woensdagavond. Want met zo'n 2.000 mensen die meededen aan dorpskwis Kwizzut zou het raadhuis echt te klein zijn geweest.

4 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Geweldig geregeld, veel lol, alleen maar pluspunten! Een happening in Sint Anthonis!Kunt wel overal kritiek op hebben Anoniem! maar begrip is je kennelijk vreemd.Heb die avond mijn hand verbrand..wat een klote organistatie..nee idd slaat ook nergens op!
 • Franske

  5 jaar geleden
  Ligt die verantwoording niet bij de deelnemers? 
 • TeunUutTunnis

  5 jaar geleden
  Los van een vast niet meespelende zuurpruim (mr/mrs anoniem): kan er ook een like-button bij het artikel geplaatst worden?
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  De deelnemers gedroegen zich als idioten op de weg! Midden op de weg stilstaan omkeren zonder op het overige verkeer te letten! Midden op het fietspad staan! Fietser omver rijden. Leuk spelletje. Goed geregeld organisatie TOP!!