Gedeputeerde Erik Ronnes van de provincie Brabant.
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde Erik Ronnes van de provincie Brabant. © Wim Roefs

Erik Ronnes uit Boxmeer moet opstomende BoerenBurgerBeweging op afstand houden

BOXMEER/DEN BOSCH - Erik Ronnes (54) haalt wat het Brabantse CDA-bestuur betreft bij de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten de ijzers uit het vuur voor de christen-democraten. De geboren Boxmerenaar en huidig Brabants gedeputeerde wordt unaniem voorgedragen om voorop te gaan in de aanstaande stemmenstrijd.

4 reacties

 • Jan Willems

  2 maanden geleden
  Jean Marchand! Je had het niet beter kunnen verwoorden!! Complimenten! Hadden ze maar naar de wijze Braks moeten luisteren. Maar nee! Niet lang daarna begon de ondergang van CDA. Denk ook maar aan de medicijnknaak van Lubbers, die tevens Braks weg zette!
 • Jean Marchand

  2 maanden geleden
  Helaas hebben ze allen het charisma van een juskom. CDA moet wat afgerekend worden op hun destructief gebleken beleid van de voorbije 40 jaar en BBB is complete volksverlakkerij op sentimenten spelend. Zou geen hond in moeten trappen. Keuze is dus lastig....
 • Leny Theunissen

  2 maanden geleden
  Ik denk dat ook . En al die andere ( zakken vullers ) Eruit halen . Denk dat de uitslag ( verpletterd zal zijn )
 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Ronnes de op stomende partij BBB kan tegenhouden, daardoor had het CDA het beter moeten doen. Ik verwacht dat BBB de grootste winnaar van de verkiezingen word.