Familie slachtoffer tragisch motorongeval Oeffelt zamelt geld in voor eervolle uitvaart, zondag eretocht met motoren

met videoCUIJK - De familie van de 19-jarige Cuijkse Jamilla Flohr is een crowdfundingsactie gestart om voor haar een eervolle begrafenis te kunnen betalen. Zij is een van de twee slachtoffers van het tragische motorongeval zondag in Oeffelt.

6 reacties

 • M. Boom

  8 maanden geleden
  ik hoorde van deze actie, ik neem aan dat de bestuurder wél WA-verzekerd was , dus dan kan zijn verzekering toch haar begrafenis betalen ?
 • Gerard Lemmens

  8 maanden geleden
  Goedkope en veel meer prive uitvaart !! Wij hebben net een "vaarwel" bijgewoond van een schoonzusje hier in East Sussex, waar nieuwe methodes van vaarwel en uitvaard de ronde doen. Dat is thuis in de tuin de crematie as rondstrooien. Je arrangeer een crematies zonder aanwezigen, je krijgt de as van die crematie en die strooi je op en plaats in je eigen tuin !! Wij vonden het veel mooier dan een normale crematie en het is veel goedkoper en die grote uitvaard firmas gaan wat minder winst maken !!
 • Tom Hond

  8 maanden geleden
  Niks verplichte zelfs de verzekering wordt elk jaar duurder door de zelf verzonne inflatie.Dat mensen geld willen geven prima maar ga niks verplichte.
 • Japie Lamers

  8 maanden geleden
  Misschien moet zo'n verzekering voor motorrijders verplicht worden. Maar in Nederland is het zo als iemand zijn begrafenis niet kan betalen dan zorgt de Gemeente voor de begrafenis.
 • Trees Massop

  8 maanden geleden
  Idd vanaf 18 jaar verplicht verzekerd de jeugd is gemakkelijk ..... maar de ouders moeten er meer achteraan zitten vindt erg dat ongeluk waar 2 jonge mensen dodelijk verongelukt zijn hoe gaat met de ouders van die jongen, ???