Volledig scherm
De man die geraakt werd door de steen moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. © SK-Media

Familieruzie ontspoort in Grave: zwager krijgt baksteen tegen hoofd

GRAVE - Een ruzie die gisteravond ontstond bij supermarkt Jumbo aan de Essinklaan in Grave is flink uit de hand gelopen. Een 39-jarige man uit de Brabantse plaats zou op straat een baksteen tegen het hoofd van zijn ex-zwager hebben gegooid. Die raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. De man die de steen wierp, is aangehouden.

De 39-jarige kwam gisteren in de supermarkt zijn ex-schoonzus tegen. Dat leidde tot een woordenwisseling waarbij de man haar zou hebben beledigd.

Toen hij naar huis ging, volgde een nieuwe confrontatie. Nu tussen hem en zijn voormalige zwager. Die ontspoorde dusdanig dat de Gravenaar, die eerder al ruzie kreeg in de supermarkt, een baksteen zou hebben gegooid in de richting van zijn ex-zwager. Die zat op dat moment in een busje en kreeg de steen tegen zijn hoofd. De man moest naar het ziekenhuis worden gebracht om hechtingen te laten zetten.

De man van 39 jaar uit Grave is opgepakt en zit vast voor verhoor.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. CDA, SP en PvdA vragen opheldering minister over aanrijtijden ambulance in Gennep

    CDA, SP en PvdA vragen ophelde­ring minister over aanrijtij­den ambulance in Gennep

    GENNEP / DEN HAAG - Lopen inwoners van de gemeente Gennep gevaar doordat de ambulancezorg niet meer vanuit Gennep verzorgd wordt? Hoe denkt VVD-minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport ervoor te zorgen dat ambulances de aanrijtijden - de tijd die nodig is om na een hulpvraag bij de calamiteit te komen - van maximaal 15 minuten niet overschrijden? Drie Tweede Kamerleden Joba van den Berg (CDA), Henk van Gerven (SP) en Lilianne Ploumen (PvdA) hebben 13 vragen gesteld aan de minister over de kwestie.

Maasland