De presentatie vorig jaar van het logo van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Links toenmalig burgemeester Antoine Walraven van Mill en Sint Hubert. Rechts toenmalig wethouder Bouke de Bruin van Boxmeer. Zij is ook in de nieuwe gemeente Land van Cuijk weer wethouder.
Volledig scherm
PREMIUM
De presentatie vorig jaar van het logo van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Links toenmalig burgemeester Antoine Walraven van Mill en Sint Hubert. Rechts toenmalig wethouder Bouke de Bruin van Boxmeer. Zij is ook in de nieuwe gemeente Land van Cuijk weer wethouder. © Ed van Alem

Foutje Land van Cuijk: ‘Bel ik nu met de gemeente? Nee, met het ziekenhuis’

LAND VAN CUIJK - Het nieuwe telefoonnummer van de kersverse gemeente Land van Cuijk lijkt wel erg veel op dat van het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. Dat zorgt in de eerste week al gelijk voor misverstanden. Nee, bij het ziekenhuis hebben ze geen papieren afvalkalenders.

6 reacties

 • Leny Theunissen

  4 maanden geleden
  Bril op zetten ….
 • Frans van Raaij

  4 maanden geleden
  Ik vraag me af of dit een fout van de nieuwe gemeente is! Ze hebben gewoon een nieuw nummer. Een ander dan dat van het ziekenhuis. Beter kijken!
 • tinus aardsen

  4 maanden geleden
  Maar snel naar een gemeente verhuizen die niet zo blunderd pfffff
 • M v.d. Boom

  4 maanden geleden
  Je kunt wel een foto laten zien van een aardige Antoine Walraven en een knappe Bouke de Bruin maar het blijft diep en diep intriest hoe de Gemeente begint met blunders: Grave die ineens (terwijl ze als laatste erbij zijn gekomen) zich uitroept als het boegbeeld van de nieuwe gemeente, een afvalkalender die door een naieve ambtenaar ineens (zonder ook maar éen onderzoek gedaan te hebben) niet meer rondgestuurd wordt, een logo wat wel heel erg veel lijkt op een ander logo en nu dus dit.........
 • Japie lamers

  4 maanden geleden
  Niet erg slim van de gemeente om zo'n telefoonnummer te kiezen. Zou het maar snel veranderen.

Maasland