Volledig scherm
PREMIUM
Camping de Breyenburg in Ledeacker, hier op archiefbeeld. © Ed van Alem

Gast bedreigde beheerder met mes omdat hij camping Ledeacker moest verlaten

LEDEACKER/EINDHOVEN - Een 33-jarige campinggast schopte op 3 mei dit jaar de beheerder van camping de Breyenburg in Ledeacker tegen de heupen. Eind april zou hij het slachtoffer ook bedreigd hebben met een mes. Politierechter Kap-Knippels legde in de rechtbank van Eindhoven een celstraf van 14 dagen op aan de verdachte, waarvan dertien dagen voorwaardelijk.

De verdachte woonde samen met zijn familie op de camping in Ledeacker, toen hij werd beschuldigd van betrokkenheid bij een diefstal. Onterecht, bleek later. De campingbeheerder liep op 30 april naar de man toe en zei hem de Breyenburg te moeten verlaten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drugscriminelen actiever van het platteland geweerd: ‘Spruitjes van een met drugschemicaliën bemest veld, dat baart zorgen’
    PREMIUM

    Drugscrimi­ne­len actiever van het platteland geweerd: ‘Spruitjes van een met drugschemi­ca­liën bemest veld, dat baart zorgen’

    NIJMEGEN/ HENGELO - Gemeenten, waterschappen, jagers, natuurverenigingen, bewoners en ondernemers werken steeds nauwer samen om te voorkomen dat criminelen zich op het platteland nestelen. Drugscriminelen proberen daar geregeld leegstaande schuren te huren. Ook betalen zij agrariërs voor het lozen van chemisch drugsafval in gierputten. De groeiende criminaliteit baart zorgen.

Maasland