De gemeenteraad van de nieuwe gemeente Land van Cuijk kwam maandagavond voor de allereerste keer - coronaproof - bij elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad van de nieuwe gemeente Land van Cuijk kwam maandagavond voor de allereerste keer - coronaproof - bij elkaar. © Ed van Alem

Gedoe met ziekenhuis: waarom Land van Cuijk toch geen verkort, makkelijk telefoonnummer kiest

LAND VAN CUIJK - Inwoners die het Maasziekenhuis Pantein bellen in Boxmeer, maar de nieuwe gemeente Land van Cuijk nodig hebben. Het komt in de eerste week dat de nieuwe gemeente met een nieuw telefoonnummer werkt vaker voor, meldde deze krant gisteren. 

3 reacties

 • Max Höppener

  3 maanden geleden
  Dat hele 14+ gebeuren is een groot fiasco: simpelweg door het feit dat de “normale” nummers nu niet meer functioneren. De onzinnige gedachte dat het de burger makkelijk wordt gemaakt en NOOIT met een buitenlandverbinding contact zoekt. Je zult maar in bijv de grensregio wonen en veelvuldig op die zendmast van onze buren koppelen. Ik merk geregeld dat er problemen ontstaan bij het op deze wijze contacteren van onze publieke overheid: het is net alsof ze geen contact met hun burgers willen!
 • Frans van Raaij

  4 maanden geleden
  Een kwestie van KIJKEN!
 • tinus aardsen

  4 maanden geleden
  Dat had voorkomen kunnen worden, als je van tevoren eens nagedacht had over een fatsoenlijk telefoonnummer dat niet bijna lijkt op een nummer van een ziekenhuis! Maar denken is moeilijk voor een ambtenaar!!

Maasland