Vuurwerk in de Cuijkse Maasstraat, enkele jaren geleden op oudjaarsavond.
Volledig scherm
Vuurwerk in de Cuijkse Maasstraat, enkele jaren geleden op oudjaarsavond. © Ed van Alem

Gennep koploper met klachten over vuurwerk, Cuijk volgt

CUIJK/ GENNEP - Het landelijk Meldpunt Vuurwerkoverlast heeft sinds kerstmis uit het Land van Cuijk en de gemeente Gennep, tot zondag aan het begin van de middag, bijna honderd klachten en meldingen gekregen over te vroeg afgestoken vuurwerk. 

6 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Ik vraag mij af of deze "klagers" weleens hebben geprobeerd om met de jongere te praten wanneer zij (te vroeg) vuurwerk afsteken. Op oudejaarsdagen ging ons vriendengroepje altijd opzoek naar een pleintje in de wijk om vuurwerk af te steken. We hebben tweemaal gehad dat bewoners rustig naar buiten kwam en vriendelijk vroegen of wij ergens anders wilden afsteken. "Prima." zeiden we. En op naar het volgende pleintje. Mijn punt is; Soms kan je beter niet afhankelijk zijn van de bureaucratie, maar gewoon van een beetje menselijkheid.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Het is inderdaad jammer. (ook voor je honden). Sommige mensen kunnen gewoon niet wachten met vuurwerk. Aan uw dislikes te zien zijn sommige hier nooit jong geweest! Haha.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  In Gennep is het ook erg moeilijk om een melding te doen !Heb zelf al  meer dan 10 maal contact gezocht met de wijkagent via bureau Gennep maar er komt geen contact met de wijkagent ; steeds beloven ze maar er komt niets !En stadswachten die kennen de wet niet ;  en voeren hem niet eens uit ;  of ze hebben steeds een andere onterechte afwijzing !Burgers  worden niet gelijk behandeld in Gemeente Gennep !
 • Maikel

  3 jaar geleden
  In Gennep en omgeving was het idd  goed losss, Maar moet  toch kunnen,Wij zijn ook jong geweest... al is het voor me honden wat minder en lastig ze nog ff   de kans te geven om  ze buiten te laten. 
 • Han Kersten

  3 jaar geleden
  De lokale meldtelefoon belt dinsdag terug... 

Maasland