Deel van de Breestraat in Sint Anthonis. Links met gele kozijnen het pand van de Heemkundekring Sint Tunnis in Oelbroeck dat tegen de vlakte gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Deel van de Breestraat in Sint Anthonis. Links met gele kozijnen het pand van de Heemkundekring Sint Tunnis in Oelbroeck dat tegen de vlakte gaat. © Ed van Alem

Heemkundekring dakloos door sloop van pand door Sint Anthonis

SINT ANTHONIS - Heemkundekring Sint Tunnis in Oelbroeck moet vóór 1 januari zijn spullen pakken en verhuizen. Hun onderkomen aan de Breestraat 22 in Sint Anthonis wordt in opdracht van de gemeente gesloopt. Die heeft namelijk andere plannen met de grond.

1 reactie

 • vrijeburgemeesters

  4 maanden geleden
  Plannen die enkele jaren geleden niet gerealiseerd konden worden komen er nu? Was het een geld kwestie. Ben niet op de hoogte als buiten dorpse, maar doe een gok, pand is verkocht door eigenaar Bollen, nu beslist bollen over veel projecten in korte termijn, om de schijn niet tegen te krijgen. Kunnen ze meteen verder met vervolg onderzoek...........(wil niet zeggen dat er iets aan de lelijke dorpen binnen die gemeente moet gebeuren, is meteen te zien wat het beleid is geweest ten aanzien van buurgemeenten). 
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Maasland