De logo's van Hengelo Promotie en van de nieuwe gemeente Land van Cuijk
Volledig scherm
PREMIUM
De logo's van Hengelo Promotie en van de nieuwe gemeente Land van Cuijk © Hengelo Promotie / Land van Cuijk

Hengelo Promotie: ‘Nieuw logo Land van Cuijk lijkt heel veel op ons logo’

CUIJK - Hengelo Promotie is bepaald niet blij met het nieuwe logo voor de gemeente Land van Cuijk. Dat lijkt namelijk verdacht veel op het logo van de stichting die als doel heeft meer bezoekers naar de stad te trekken. Er is al actie aangekondigd.

11 reacties

 • Jan Willems

  1 jaar geleden
  Hier komen we niet uit: kinderachtig! ... Kinderachtig? Laten we dat letterlijk nemen, en de kindertjes op de lagere scholen, lekker aan het werk zetten, met het verzinnen van zo'n logo. In het L. v. C. wonen slimme ouders, die weer slimme kinderen hebben, die een slim logo kunnen verzinnen. En geef de winnende klas een cadeau, dat niet kinderachtig is!
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Een saai, nietszeggend en simplistisch logo... zeg dit maar tegen Hengelo en nu ook tegen Land van Cuijk.
 • Kremers

  1 jaar geleden
  Lekker belangrijk ook dat een logo van de gemeente lijkt op het logo van een andere gemeente. Wat wel jammer is, is dat hier waarschijnlijk veel budget aan besteed is wat niet echt nodig zou zijn.
 • Maurits Stoetzer

  1 jaar geleden
  Aha, dus Frans en Tinus gaan uit van de volgende theorie. Bestuurders LvC geven opdracht aan 3 reclamebureaus, eentje seinen ze in dat ze het logo van Hengelo moeten gebruiken, die kiezen ze dan uit. Jaja 😄
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  @ bert Gransen, als jij hetzelfde doet is er heel wat minder zinloos dan wat jij schrijft. dat zijn toch geen hobbies! de waarheid schrijven kunnen sommige niet tegen!