Beeld van de 70-jarige herdenking van operatie Market Garden in 2014 in Veghel. FOTO JEROEN APPELS / VAN ASSENDELFT
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van de 70-jarige herdenking van operatie Market Garden in 2014 in Veghel. FOTO JEROEN APPELS / VAN ASSENDELFT © FR076 Van Assendelft Fotografie

Herdenkers Market Garden willen niet samen, dus nu zijn er twee colonnes

SCHIJNDEL - Verwarrend is het wel. Is de ene herdenkingscolonne, ter gelegenheid van 75 jaar Market Garden, net voorbij; komt er in dezelfde week nog een andere aanzetten. Twee enorme groepen met legervoertuigen trekken binnenkort gescheiden door Brabant. Reden: de organiserende clubs konden het onderling niet eens worden.

14 reacties

 • Adri Ekstijn

  3 jaar geleden
  Recht doen aan wat? Is het sinds 1945 overal 'Pais & Vree"?"We kwamen er niet uit?!"Benadruk of refereer het met een jaartal en locatie/land/regio van conflict op je voertuig! 
 • Sonnema

  3 jaar geleden
  Wat een kinderachtig gedrag. 
 • Tom Hond

  3 jaar geleden
  Als ze bij de dode herdenking op 4 mei alle doden willen herdenken van alle oorlogen tussen 1945 en 2019 in plaats van 1940 en 1945 dan maakt het ook niet uit uit welk jaar de voertuigen komen.
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Trump heeft dit niet van een vreemde.
 • de heer J. Zomers (67)

  3 jaar geleden
  Kan me herinneren dat het tussen de Amerikanen, Engelsen en Canadezen... het ook niet altijd goed boterde.De Engelsen en Canadezen vonden de Yankees te dominant en dat was ook zo.

Maasland