Net als bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer is er een stemlokaal in een tent op het Zwaanplein in Cuijk. Op het Wegedoornplein in Cuijk komt ook een tent om te kunnen stemmen te staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Net als bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer is er een stemlokaal in een tent op het Zwaanplein in Cuijk. Op het Wegedoornplein in Cuijk komt ook een tent om te kunnen stemmen te staan. © Theo Peeters

Het aftellen in Land van Cuijk is begonnen, dus daarom: verkiezingen voor dummies

In het Land van Cuijk zijn komende week verkiezingen. Voor een nieuwe gemeenteraad. Alles wat u moet weten over de verkiezingen en de nieuwe gemeente.

9 reacties

 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Tom sneu
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  @Willy Vrolijks,Willem Zuidersteen Heb je het ook gezien ik keek naar buiten en zag een vliegtuig met een doek erachter aan met de tekst'GEEN GREAT RESET FvD'.Ik moest gewoon bijna huilen van geluk zo mooi was dat om dat te zien.
 • Willy Vrolijks

  1 jaar geleden
  Tinus en Tom jullie moeten toch wel een heel slecht leven hebben veroorzaakt door de overheid zonder dat jullie daar zelf enig aandeel in hebben. Stem vooral op dit smerig extreem rechtse clubje als je wil leven in en maatschappij van polarisatie, oproepen tot bedreiging en geweld, recht van de sterkste. Vooral op stemmen als je zo een maatschappij wil! Vrijheid genoemd op de posters is hun wens naar een dictatuur!
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  En als iemand Marcel en Tom hun stempas af kan pakken of desnoods kan laten struikelen, heel graag. Ze geloven toch niet in democratie, dus hoeven ze ook niet te gaan stemmen. Helemaal klaar met hun walgelijke gedrag en het is hoog tijd dat ze de consequenties gaan voelen.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Stem tactisch en houd de xenofoben van FvD alsjeblieft uit de gemeente. Zij maken het land in rap tempo kapot, zie ook Rotterdam.