Politie aanwezig in Stevensbeek
Volledig scherm
Politie aanwezig in Stevensbeek © Politie

Hond in beslag genomen na doodbijten andere hond

STEVENSBEEK - Een agressieve hond die zondagochtend in Stevensbeek een andere hond heeft doodgebeten is door de politie in beslag genomen. Dat meldt de politie op Twitter.

14 reacties

 • Sjaak Franka

  4 maanden geleden
  Weer een heldendaad van de politie. Met maar liefst twee politieauto's op een melding afkomen over een 'gemene gevaarlijke' hond, die een gemuteerde cavia lijdend aan een combinatie van alzheimer en grootheidswaanzin, naar de eeuwige jachtvelden zou hebben gestuurd. Ik ben ontroerd, snik. Honden die instinctief kunnen handelen zijn eng en moeten tegen elke prijs geweerd worden uit dit land.
 • Theo Cools

  4 maanden geleden
  Een vechthond neem je om je gebrek aan persoonlijkheid op de een of andere manier te compenseren.
 • Pam Smets

  4 maanden geleden
  Ondergetekende is woonachtig naast eigenaar van de hond die in beslag is genomen. Ik las het gebeuren gisteren middag, dus vrij laat op de dag hoewel ik veel politie had gezien en afvroeg wat er allemaal wel niet loos was. Gelukkig ben ik niet iemand die overal achter aan ga wat er wel of niet is gebeurt, maar toen ik het las ben ik wel geschrokken van het gebeuren, sterker, je kon er op wachten dát het zou gebeuren......Triest !
 • Anita

  4 maanden geleden
  Ik had een Husky. steeds als wij buiten kwamen kwam er zo'n lopende dweil naar mijn hond toe en beet in haar poten, soms tot bloedens toe. Meerdere malen de eigenaar aangesproken om die hond kort te houden omdat ik zag dat het gedrag van mijn hond steeds veranderde, oren in de nek enz. Ik liep dan de andere kant op. Maar ze volgde gewoon. Op een dag vond mijn hond het genoeg en pakte hem op en begon ermee te schudden. Heb ze uit elkaar gekregen maar mijn hond was de kwade in de buurt geworden.
 • Miranda Stevens

  4 maanden geleden
  verbieden die honden anders muilkorf om

Maasland