De Bossche hoofdofficier van justitie Nicole Zandee
Volledig scherm
De Bossche hoofdofficier van justitie Nicole Zandee © Dolph Cantrijn

Hoofdofficier van justitie: 'Mentaliteit Brabantse burger is groot maatschappelijk probleem'

DEN BOSCH - De mentaliteit van de Brabander is een sta-in-de-weg bij de bestrijding van de georganiseerde misdaad. Dat zegt de Oost-Brabantse hoofdofficier van justitie Nicole Zandee in Opportuun, het magazine van het Openbaar Ministerie. 

28 reacties

 • ikke

  5 jaar geleden
  Corrupte bestuurders vind je nu in de GS van Brabant, als je graag grote agrarische megabedrijven hebt moet je D66 en SP stemmen, deze 2 partijen gaan er trots op dat er alleen grote megabedrijven in Brabant overblijven...! Hoe ziek kunnen mensen zijn. De geiten hebben helemaal niets verkeerd gedaan, overal op alle kinderboerderijen en in heel veel tuintjes lopen geitjes, dus als de geiten zo gevaarlijk zouden zijn, dan was iedereen ziek, maar het rare is dat de zieke mensen (Q-koorts) veel in de natuur verblijven, lopen en fietsen...! Wat staat er op sigarettenpakjes, dat je er dood van gaat.
 • ikke

  5 jaar geleden
  Terecht dat je als werkeloze er alles aan moet doen om weer aan het werk te komen, je leeft immers op de kosten van een ander als je geen werk hebt...!! 
 • peter

  5 jaar geleden
  Wou jij in je eentje het drugsprobleem oplossen?
 • peter

  5 jaar geleden
  Wat is erger dat veel mensen in de wijk gefrustreerd raken van het kapote plantsoen dat hun woongenot verziekt. Of dat een paar jongeren zo nu en dan een stikkie opsteken?
 • F.J.H. Lelivelt

  5 jaar geleden
  ik geloof niet dat dat zo is