De gecrashte auto van een van de straatracers.
Volledig scherm
PREMIUM
De gecrashte auto van een van de straatracers. © SK-Media

‘Idioterie’ op de weg ten koste van zwangere vrouw wekt woede: ‘Die beelden, gewoon verschrikkelijk'

BEUGEN - Of er nou vaak illegaal geracet wordt op Sterckwijck in Beugen of niet. De klap maandagavond was er niet minder om en zal nog lang nadreunen. Een zwangere jonge vrouw werd het onschuldig slachtoffer van een illegale straatrace. Is iedereen nu gewaarschuwd?

18 reacties

 • Peter Peters

  4 maanden geleden
  En als alles voorbij is staat er weer een nieuwe auto betaald door pappie.
 • Marcel Rijkers

  4 maanden geleden
  Nee André, dat rechters geen uitspraken doen die niet afschrikken klopt niet, met een fakkel in de hand voor een deur staan geeft een half jaar cel, maar een politieagent doodrijden maar 2 maanden… dus dat er bij de rechters iets niet goed gaat klopt wel, en dat dit niet uit te leggen is klopt zeker …
 • Astrid van Empel

  4 maanden geleden
  Héél erg dit ! Ik wil mevrouw oprecht beterschap en sterkte wensen. Hoe het met haar nog ongeboren kindje gaat, durf ik eigenlijk niet te denken.. ..I wish 🙏🏻. Aan die idioten wijd ik geen woord. Dat laat ik graag aan een strenge rechter over.
 • Els Weber-van Dreuten

  4 maanden geleden
  Het begint natuurlijk bij de opvoeding en leren rekening te houden met een ander. Daar ligt de basis. Denk dat die grote gezinnen van vroeger achteraf toch nog niet ze slecht waren.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ Willem. Handhaven heeft alleen zin als rechters straffen uitspreken die afschrikken. Maar dat kun je vergeten. Rechters werken mee aan bezuinigingen bij Justitie door goedkope taakstraffen uit te spreken i.p.v. duurdere gevangenisstraffen.

Maasland